StadUnique.nl
De leukste uitjes in de avond

Wie zijn wij

Avondprogramma.nl is onderdeel van Stad Unique en gespecialiseerd in bedrijfsuitjes en personeelsdagen. Al meer dan 20 jaar organiseren wij bedrijfsuitjes, personeelsdagen, vrijgezellen uitjes en familie uitstapjes voor groepen van 12 tot 1200 personen. Ons uitgangspunt is dat mensen op een originele manier samen een activiteit beleven. En dat dit gecombineerd kan worden met een heerlijke maaltijd maakt het alleen maar smakelijker.

Uitjes in de avond

's Avonds actief na een dag werken zorgt er voor dat je snel uit je dagelijkse sleur komt. Even lekker bezig zijn in de stad of juist in de natuur. Je weg verkenen door de stad of natuur en via een aantal smakelijke stops ook de inwendige mens verwennen. Ontspanning door inspanning.

Lekker eten

Dat avondprogramma.nl de leukste plekjes, maar vooral de lekkerste plekjes kent, mag duidelijk zijn. Wij kunnen voor u juist dat restaurantje of dat cafeetje aanbevelen waar u met uw groep een heerlijke avond door kunt brengen. We passen de locatie aan uw groep aan. De belangrijkste reden om juist bij Avondprogramma.nl een uitje te boeken!