StadUnique.nl
De leukste uitjes in de avond

Avond Programma - Vrijgezellenfeest

Wat doe jij als je vriendin of vriend gaat binnenkort trouwen? Een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren natuurlijk! Met AvondProgramma beleef je een vrijgezellenavond om niet te vergeten. Of je nu een lange vrijgezellendag hebt gehad die je origineel wilt afsluiten, of dat het feest pas 's avonds begint, bij Avond Programma vind je het uitje voor de perfecte vrijgezellenavond.

Diner tours

Een lekker diner is de perfecte gelegenheid om de avond te beginnen. Avond Programma heeft allerlei lekkere, ludieke en originele uitjes rond eten. Met de Tapas Tour en de Unique Dinner Tour eet je de verschillende gangen van je diner in verschillende restaurant. Bij die restaurants komen blijkt echter niet altijd even makkelijk met de cryptische routebeschrijvingen... Of boek Arnhem of Utrecht by Night voor je vrijgezellenfeest. Een gids brengt je in verschillende restaurants waarbij onderweg allerlei leuke wetenswaardigheden worden verteld over de stad.

Spanning

Meer spanning? In De Mol aan Tafel geniet je van een heerlijk driegangendiner en speel je ondertussen 'Wie is de Mol'. Ontmasker de saboteur terwijl je geniet van een driegangendiner. Smakelijk gelach gegarandeerd! Of het superspannende moordspel Whodunnit Dinnerparty waarbij iedereen in de rol kruipt van een personage om de moord op te lossen tijdens een diner.

Kookworkshop

Hou je niet alleen van eten maar ook van koken? Onder leiding van een chef-kok wordt in een Kookworkshop de groep in kleine groepjes verdeeld die allemaal aan het werk worden gezet om een deel van het menu te maken. Een heerlijke afwisseling van bezig zijn, lekker eten en culinaire bijscholing.

Dit is maar een deel van ons leuke uitjesaanbod. Bekijk alle mogelijkheden om van jullie vrijgezellenfeest een onvergetelijke avond te maken!