StadUnique.nl
De leukste uitjes in de avond

Avond Programma - Uitjes

De leukste uitjes voor een avondje uit

Bij Avond Programma vind je originele en leuke uitjes voor een gezellige avond met vrienden, collega's, familie of vrijgezellen. Spannend, culinair of een lekkere stadswandeling, bij Avond Programma vind je het uitje voor de perfecte avond.

Dinertjes en tours

Een lekker diner is de perfecte manier om de avond te beginnen. Avond Programma heeft allerlei lekkere, ludieke en originele uitjes rond eten. Met Arnhem of Utrecht by Night brengt een gids je in verschillende restaurants en vertelt onderweg allerlei leuke wetenswaardigheden over de stad. Met de Tapas Tour en de Unique Dinner Tour ga je steeds naar een ander restaurant voor de verschillende gangen van je diner. Bij die restaurants komen blijkt echter niet altijd even makkelijk met de cryptische routebeschrijvingen...

Spanning

Liever wat meer spanning? In De Mol aan Tafel speel je 'Wie is de Mol' terwijl je ondertussen geniet van een heerlijk driegangendiner. Ontmasker een van je vrienden of collega's als de saboteur. Smakelijk gelach gegarandeerd! Of het superspannende moordspel Whodunnit Dinnerparty waarbij je tijdens het diner een moord probeert op te lossen, iedereen in de huid van een personage.

Kookworkshop

Hou je niet alleen van eten maar ook van koken? Onder leiding van een chef-kok wordt in een Kookworkshop maakt iedereen in groepjes een deel van het menu. Een heerlijke afwisseling van bezig zijn, lekker eten en culinaire bijscholing.

Dit is maar een deel van ons leuke uitjesaanbod. Bekijk alle mogelijkheden voor een leuk avondprogramma voor je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of een ander uitje!