StadUnique.nl
De leukste uitjes in de avond

Avond Programma - Bedrijfsuitjes

Een keer geen heidag maar een leuk avondje uit met collega's? Bij Avond Programma vind je originele en leuke uitjes voor een gezellige avond met het bedrijf. Spannend, culinair of een lekkere stadswandeling, bij Avond Programma vind je het uitje voor de perfecte avond.

Dinertjes en tours

De perfecte manier om de avond te beginnen is een lekker diner. Avond Programma heeft allerlei lekkere, ludieke en originele uitjes rond eten. Met Arnhem of Utrecht by Night zit je goed voor een culinaire avond in een van deze leuke steden. Een gids brengt jullie naar verschillende restaurants en vertelt onderweg allerlei leuke wetenswaardigheden over de stad. Met de Tapas Tour en de Unique Dinner Tour ga je voor de verschillende gangen van het diner steeds naar een ander restaurant. Met de cryptische routebeschrijvingen blijkt bij die restaurants komen blijkt echter niet altijd even makkelijk...

Spanning

Zoek je een spannend bedrijfsuitje? In De Mol aan Tafel moet je een van je collega's zien te ontmaskeren als de Mol terwijl je ondertussen geniet van een heerlijk driegangendiner. Smakelijk gelach gegarandeerd! Of het superspannende moordspel Whodunnit Dinnerparty in Apeldoorn! Iedereen kruipt in de huid van een personage terwijl je tijdens het diner een moord probeert op te lossen.

Kookworkshop

Hou je niet alleen van eten maar ook van koken? Neem deel aan de Kookworkshop onder leiding van een chef-kok. Iedereen maakt in groepjes een deel van het menu. Een heerlijke afwisseling van bezig zijn, lekker eten en culinaire bijscholing.

Dit is maar een deel van ons leuke uitjesaanbod. Bekijk alle mogelijkheden voor een leuk avondprogramma voor je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of een ander uitje!